5 Eylül MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 4 milyon 631 bin liralık ikramiye Malatya'ya gitti

Süper Loto’da geçen haftadan bu haftaya 2 milyon 128 bin liralık ikramiye devretti. Bu nedenle bayilerden Süper Loto oynayan milyonlarca kişi Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam saat 21.15’te yapılan çekilişle 5 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 05 Eylül 2019, 21:23 Güncelleme 05 Eylül 2019, 21:36
5 Eylül MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 4 milyon 631 bin liralık ikramiye Malatya’ya gitti

İÇİNDEKİLER

Süper Loto çekilişleri bayilerden Süper Loto oynayan pek çok kişi tarafından bekleniyordu. Bayilerden Süper Loto oynayanlar çekiliş sonuçlarını arama motorlarında araştırıyor. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte 5 Eylül MPİ Süper Loto çekiliş sonuçları...

5 EYLÜL SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 2 - 24 - 26 - 28 - 46 - 51

SÜPER LOTO SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Süper Loto her hafta perşembe günü Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda saat 21.15'te çekilmektedir.

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.