İstanbul Maltepe’de lüks otelde infaz

Maltepe’de lüks otelde resepsiyondan anahtarı alıp odaya çıkan 3 saldırgan, Uğur Akkaya’yı öldürdü. Polis, kamera kayıtlarından katilleri arıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2019 Güncelleme 29 Ağustos 2019, 07:50
İstanbul Maltepe’de lüks otelde infaz

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL Maltepe'de dün sabah saatlerinde lüks bir otelde işlenen cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Olayda hayatını kaybeden kişinin 40 yaşındaki Uğur Akkaya olduğu belirlenirken, şahsın vücudunun birkaç yerine kurşun isabet ettiği öğrenildi. İddiaya göre, otele gelen üç kişi 7'nci katta kalan Uğur Akkaya'nın kaldığı odanın anahtarını resepsiyon görevlisinden istedi. Resepsiyon çalışanı odanın anahtarını verdikten sonra üç kişi, Uğur Akkaya'nın kaldığı odaya gitti. Oda içerisinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Odaya girenlerden birisi yanında bulunan silahla Akkaya'ya ateş açtı. Şüpheli 3 kişi otelden çıkarak, kaçtı. Silah seslerini duyan ve o daya giren çalışanlar Akkaya'nın yerde kanlar içinde yattığını gördü.



İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri istendi. Akkaya'nın olay yerinde can verdiği açıklandı. Polis, kamera kayıtlarında katilleri bulmak için çalışma başlattı.