Annesi, kardeşi ve babasını vurup intihar eden gencin aile üyeleriyle fotoğrafı ortaya çıktı

İstanbul Ümraniye’de şizofreni hastası genç, annesini ve kardeşini öldürüp babasını ağır yaraladı. Canına kıydı. Aile üyelerinin aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019 Güncelleme 27 Ağustos 2019, 07:59
Annesi, kardeşi ve babasını vurup intihar eden gencin aile üyeleriyle fotoğrafı ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Psikolojik sorunları olan genç, katliam yaptı. Korkunç olay önceki gün İstanbul Ümraniye'de yaşandı. Şizofreni hastası Emre Yaşar Hayal (25), annesi İncilay Hayal ve babası İlyas Hüseyin Hayal ile ağabeyi Haluk Hayal'i silahla vurdu. Ardından da 4'üncü kattan atlayarak intihar etti. Sağlık ekipleri, Emre Yaşar Hayal, anne ve ağabey'in hayatını kaybettiğini belirledi. Babası Hayal ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Cenazeler yakınlarına teslim edildi. Saklanarak kurtulan kardeşi Yunus Hayal de burada yer aldı.



Emre Yaşar'ın ailesinin kendisini öldüreceğini düşündüğü için evde yapılan yemekleri yemeyip, dışarıdan sipariş ettiği yemekleri yediği iddia edildi. Öte yandan baba İlyas Hüseyin Hayal'in oğullarıyla çekildiği bir fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı. Aileye dehşeti yaşatan oğlu ile dehşeti yaşayan kardeşler ve baba aynı karede bulunuyor.

İLAÇLARINI KULLANMADI
Emre Yaşar Hayal'in ilaçlarını kullanmadığı öğrenildi.