21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 1 milyon lira ikramiye gelecek haftaya devretti

21 Ağustos tarihinde bayilerden Sayısal Loto oynayan pek çok kişi çekiliş sonuçlarını bekliyordu. Merakla beklenen 21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından saat 21.45'te açıklandı. Peki, her hafta çarşamba ve cumartesi günleri noter huzurunda çekilen Sayısal Loto'da kazanan numaralar hangileri oldu? İşte 21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2019, 10:35 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 17:56
21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 1 milyon lira ikramiye gelecek haftaya devretti

İÇİNDEKİLER

Cumartesi günleri saat 21.15'te, çarşamba günü ise 21.45'te çekilen Sayısal Loto'da heyecanlı bekleyiş sona erdi. 21 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. Haftanın kazanan numaraları Milli Piyango İdaresi mpi.gov.tr'de gerçekleştirilen canlı yayının ardından saat 21.45'te açıklandı. Sayısal Loto oynayan pek çok kişi internette 21 Ağustos MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını araştırıyor. İşte o numaralar...

21 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.