Maganda kurşunu ile vurulan Selin 6 çocuğa hayat verdi

Erdek’te 10 yaşındaki Selin Cebeci, bir maganda tarafından katledildi. Organları bağışlanan küçük kız, 6 çocuğa hayat verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2019 Güncelleme 20 Ağustos 2019, 07:53
Maganda kurşunu ile vurulan Selin 6 çocuğa hayat verdi

İÇİNDEKİLER

MAGANDA kurşunu, 10 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı. Olay Balıkesir Erdek'te yaşandı. Gazinoda güvenlik görevlisi olarak çalışan Emrah Saltık, bayramın 1'inci günü tartıştığı Erdem Turan'ı, bıçakla hafif yaraladı. Bu durumu sindiremeyen Turan, bir gün sonra, pompalı tüfekle gazinoyu bastı, etrafa ateş açtı. Saltık, kaçarak kurtulurken, müşterilerden Mehmet Solaklar öldü, 15 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.


Erdem Turan tutuklandı

TATİL İÇİN GİTMİŞLERDİ!
Kurşunlara hedef olanlardan biri de bayram tatili için İstanbul'dan gelen Sinem ve Serkan Cebeci çiftinin 10 yaşındaki kızları Selin'di. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan küçük kız, yaşam mücadelesini 6 gün sürdürebildi. Dün sabah beyin ölümü gerçekleşen Selin'in organları, ailesi tarafından bağışlandı. İki hafta önce doğum gününü kutlayan Selin, bağışlanan organlarıyla 6 çocuğa hayat verdi. Olaydan sonra yakalanan Erdem Turan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Selin Cebeci, henüz 10 yaşındaydı. Küçük kızın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Tuna ÇAM