Antalya'da denize sıfır çardaklarda konaklayan vatandaşlar tatilin tadını çıkarıyor

Antalya’da lüks otellere komşu olan çardak ve obalarda ücretsiz tatil sezonu bu yıl da açıldı. Vatandaşlar, otomobil akülerinden aldıkları elektrikle ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2019 Güncelleme 30 Haziran 2019, 07:57
Antalya’da denize sıfır çardaklarda konaklayan vatandaşlar tatilin tadını çıkarıyor

İÇİNDEKİLER

Denize sıfır çardaklarda ücretsiz konaklayan vatandaşlar, tatilin tadını çıkartıyor. Hemen yanında yer alan 5 yıldızlı otellerde ise büyük paralar harcanıyor. Antalya'da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu bölgede yer alan Kumköy Mahallesi'nde denize sıfır oba ve çardaklar bu yıl da kuruldu. Onlarca kişi, her yıl olduğu gibi sahil bandına kendilerinin yaptığı derme çatma çardaklarda yaz mevsimini geçiriyor.



Yaşlılar, kadınlar ve çocuklar günün 24 saatini burada geçirirken, işi olanlar gündüz saatlerinde ayrılıp akşam yeniden dönüyor. 500'ün üzerinde ailenin yaşadığı tahmin edilen sahilde vatandaşlar, elektrik ihtiyaçlarını araçlarının aküsünden karşılıyor. Fatih Çan, en büyük sıkıntılarının su ve tuvalet olduğunu söyledi.



Emine Küçükkurt ise"Burada huzur var. Çocuklarım sanal dünyadan uzak, doğayla bütünleşiyor. Otellerden güzel burası. Çocuklarım doğayla, yıldızla burada tanışıyor. Betondan uzaktalar" diye konuştu.