MPİ 13 Mayıs On Numara sonuçları! On Numara'da haftanın kazananları belli oldu

Her hafta pazartesi günü çekilen On Numara'da sonuçlar vatandaşlar tarafından merakla bekleniyordu. 13 Mayıs On Numara sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Peki, haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte MPİ 13 Mayıs On Numara sonuçları...

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2019, 21:08 Güncelleme 13 Mayıs 2019, 21:30
MPİ 13 Mayıs On Numara sonuçları! On Numara’da haftanın kazananları belli oldu

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta pazartesi günleri çekilen On Numara'da heyecanlı bekleyiş son buldu. Bu hafta Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda yapılan çekilişle 13 Mayıs On Numara sonuçları belli oldu. Peki, On Numara'da şanslı rakamlar hangileri oldu? İşte bu haftanın kazanan numaraları...

13 MAYIS ON NUMARA SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.
İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.