İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu, cinsel istismara uğradı

İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu, cinsel istismara uğradı. Olay büyük infial yarattı. Bir taciz daha yaşandı. Sapık, çocuğa cinsel organını gösterip kaçtı. Polis, çalışma başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2019 Güncelleme 25 Nisan 2019, 07:58
İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu, cinsel istismara uğradı

İÇİNDEKİLER

Çocuğa istismar sokağa halkı sokağa döktü. Olay önceki gün İstanbul Küçükçekmece'de yaşandı. Kişi ya da kişiler, mahallede oyun oynayan çocukların yanına gitti. Para verme bahanesiyle çağırdıkları 2'si erkek 5 çocuğu ikna edemeyince 5 yaşındaki kızı kaçırdı. İnşaat halindeki bir binanın boşluğuna götürülen küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Şüpheliler kaçtı. Mahalleli, talihsiz çocuğu hastaneye kaldırdı. Vatandaşlar, olayı protesto etmek için sokağa çıktı. Kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Büyük infial yaratan istismarın ardından dün bu kez İkitelli'de bir taciz olayı yaşandı. 8 yaşındaki bir çocuğa girdiği apartman içerisinde cinsel organını gösteren bir şüpheli kaçtı. İstanbul Polisi, kaçan sapığı yakalamak için soruşturma başlattı.

PROVOKASYON UYARISI
İstanbul Valiliği, "Sosyal medyada, mağdur yavrumuzun sağlığı ile ilgili paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kaos çıkartmak isteyenler hakkında yasal işlem yapıyoruz" açıklaması yaptı.

BARIŞ SAVAŞ - EMIR SOMER