Çarpışma 9. yeni bölümde Kerem büyük bir şok yaşayacak!

Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma bu akşam izleyicilerle buluşacak. Konusu ve oyuncularıyla büyük ilgi gören dizi Çarpışma’da hangi gelişmeler yaşanacak? Annesinin öldüğünü zanneden Kerem yaşadığı şokla ne yapacak? İşte Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanları ve yaşanacakların özeti…

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 16:23 Güncelleme 07 Şubat 2019, 16:23
Çarpışma 9. yeni bölümde Kerem büyük bir şok yaşayacak!

İÇİNDEKİLER



Perşembe akşamları yayınlanan Çarpışma dizisinin yeni bölümünde heyecanlı olaylar izlenecek. Kısa süre önce yayınlanmasına rağmen büyük ilgi gören Çarpışma 9. bölümüyle bu akşam Show TV'de olacak. Peki Kadir annesini bulabilecek mi? Kerem'in yaşayacağı şok gelime olayları nasıl etkileyecek.

Çarpışma 9. yeni bölüm fragmanındaki sahneler daha şimdiden izleyicileri heyecanlandırmaya başladı. Merak edilen tüm soruların cevapları ise bu akşam belli olacak.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇARPIŞMA 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Veli'nin, annesi Serpil'i öldürdüğünü zanneden Kerem'in büyük bir şok yaşadığının görüldüğü tanıtımda, Galip'in parasının hazineye sevk edileceğini öğrenen Veli'nin pusu kurup, polislerle çatışmaya girdikleri anlarda heyecan yükseliyor. Veli'nin Zeynep'i arayıp, "Aylin'i de alıp yanıma gelin, bildiğim her şeyi size teker teker anlatayım. Kadir için değer, değil mi?" sözlerine ve sorusuna, Zeynep'in "Kadir için her şeye değer" cevabı dikkat çekerken, Veli, Zeynep'e yeni bir oyun mu oynuyor? Sorusu akıllara geliyor.

Kadir ve Zeynep'in, Kadir'in annesinin yaşadığını düşündükleri eve gittiklerinin anlaşıldığı tanıtımda, Kadir'in kapıyı açan kadına "Sen O'sun değil mi?" diye seslenmesi, "Kadir annesini buluyor mu?" sorusunu akıllara getiriyor. Selim'in Veli'yi takıntıları konusunda sert bir şekilde uyardığı, Zeynep'in tehlikeli bir işe girişeceğini hissettirdiği, Asiye'nin oğlunun bir gün geleceğine olan inancını dile getirdiği tanıtımda, Cemre'nin "Bize bakınca ne görüyorsun?" sorusuna Kerem'in vereceği cevap merak uyandırıyor.