Günlük burç yorumları – 16 Kasım 2018 Cuma

Günlük burç yorumları Binnur Sormageç ve Yeni Asır'dan Astrolog Filiz Özkol'un yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 16 Kasım Cuma günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 16 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 16 Kasım 2018, 09:40
Günlük burç yorumları – 16 Kasım 2018 Cuma

İÇİNDEKİLER

Koç:

Mali konularda almak istediğin tedbirleri hayata geçiremiyorsun. Kendini garanti altına almak için ödün vermen gerekecek. Sizi üzenler için sancılı bir dönem başlarken, tam aksine sizin hayatınızda yükseliş dönemi başlıyor. Sizi üzenler için sancılı bir dönem başlarken, tam aksine sizin hayatınızda yükseliş dönemi başlıyor.

Boğa:

Bazı konularda karar vermek senin için zor olabilir. Bir yandan önemli insanlarla temas etmen söz konusu olabilir. Hayalini kurduğunuz evi alabilirsiniz. İşinizdeki değişimler sayesinde bol para gelecek çünkü.

İkizler:

'Sabrın da sonu var artık' diyeceğin bir gündesin. Bugün iş yerinde mesai yapmak zorunda kalabilirsin. Kendinizi ifade etme gücünüz yükseliyor. Pozitif enerjiniz üst düzey insanların dikkatini çekecek.

Yengeç:

Kararlarını yeniliyorsun. Yolunda gitmeyen işlerin seni şaşırtacak derecede şanslı bir yöne dönebilir. Özellikle gayrimenkule yapacağınız yatırımlar oldukça kârlı sonuçları beraberinde getirecek.

Aslan:

Kendine zaman ayırmak istiyorsun ancak çalışarak kendini çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Gücünüzün farkına varın ve size güç katan insanlarla ortak kararlar alın. Şanslı bir dönemdesiniz.

Başak:

İş açısından kritik bir gün. Kararları düşünerek ve geleceği planlayarak ilerlemek istiyorsun. Gökyüzü sizi destekliyor. Yeni insanlarla tanışarak para getiren iş projeleri içinde yer alacaksınız.

Terazi:

Bazı günleri anlatmak zor olur, bugün iş programın yoğun. Kendini ifade etmekte zorluklar yaşayabilirsin. Huzursuzluklar, üzüntüler yerini kalıcı güven, mutluluk ve aşka bırakmaya başlıyor hayatınızda.

Akrep:

Olayları değerlendirirken gerçekçi davranmakta zorlanabilirsin. Eski bir dostun yardım isteyecek. Hep ilk adımı karşı tarafın atmasını beklemeyin siz de duygularınızı ifade edin. O sizi çok seviyor.

Yay:

Planların bir anda değişebileceği bir gün. Aksayan konular varsa dert etme çünkü gelecek haberler seni toparlayacak. Çekici insanlarsınız. Aşk hayatınızda yeni bir ilişki içine girmek sizleri asla korkutmamalı.

Oğlak:

Eğer motivasyonunu kazanmak istiyorsan bugün alacağın haberler seni her açıdan destekleyecektir. Karşı cinsin yoğun ilgisine karşı duyarsız kalmanız neredeyse imkansız. Çekiciliğiniz yükseliyor.

Kova:

Kendini ifade ediş şeklinde problem aramayı bırakmalısın. 'İtibarım sarsılmıştı' diyorsan, toparlamak için iyi bir gün. Zor enerjileri arkanızda bıraktığınız, başarılı çıkışlar elde edeceğiniz kazanç bir gün sizin için.

Balık:

Bugün etrafındaki olaylara hakim olmakta zorlanabilirsin. Senin için önemli olan hedeflerini şaşırmamak olacak. Eleştirileri olumlu yönde değerlendirmelisiniz. Yetenekleriniz fark edilecek merak etmeyin.