Dünyanın konuştuğu şifacı Anthony William, uzun ömrün sırrını TAKVİM’e anlattı

‘Medikal Medyum’ Anthony William, tüm hastalıkların şifasının doğada olduğunu söyledi. Migren tedavisinde, ilaçları değil kereviz suyu, kişniş, papaya, sarımsak ve zencefil gibi besinleri tavsiye etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2018 Güncelleme 15 Kasım 2018, 07:59
Dünyanın konuştuğu şifacı Anthony William, uzun ömrün sırrını TAKVİM’e anlattı

İÇİNDEKİLER



Kendisini,
yanlış teşhis ya da tespit edilemeyen hastalıklar nedeniyle acı çeken binlerce insanın şifa bulmasına aracılık etmiş bir medyum olarak tanıtan Anthony William, tüm kalıpları yıktı. Hastalıkların tedavisinde tamamen doğal yöntemleri kullandı. Kitapları, New York Times'ın en çok satanlar listesinde aylarca kaldı. Hastalıkların gizli nedenleri ve iyileşme yöntemlerini anlattığı kitabıyla milyonlarca kişinin takip ettiği 'Medikal Medyum'; kronik yorgunluk sendromu, diyabet, migren, zona, depresyon, menopoz, tiroit bozukluğu ve daha birçok kronik hastalığın tedavisini, TAKVİM okuyucuları için anlattı. Anthony William, yazı dizisinin ilk gününde 'mucize' olarak adlandırdığı besinlerle migren tedavisini ele aldı...



DOĞA, HER DERDE DEVA
KEREVİZ: Yüksek oranda alkali içeren kereviz, vücudu toksinlerden temizler.
Kas, kemik ve eklem sistemini de korur. Romatizma, artrit, anemi, yüksek tansiyon, sinir sistemi hastalıklarına karşı koruma sağlar. Doğal bir idrar söktürücüdür.


YABAN MERSİNİ: Antioksidan açısından çok zengin olan yaban mersini, mükemmel bir karaciğer temizleyicidir.
Göz ve sindirim sistemi için de çok faydalıdır.
Beyin, bağırsak ve kalp sağlığını destekler. Diyabet riskini azaltır, kanseri önler.


KİŞNİŞ: Alzheimer ve Parkinson hastalığıyla mücadeleyi kolaylaştırır. Artrit, diyabet, hepatit, kolit, otizm ve kronik yorgunluk sendromuyla savaşır. 'Medikal Medyum'a göre; kişnişi yeşil sebze yemeklerine katarak da etkisini artırmanız mümkün....


ZENCEFİL: Ağrıları azaltır. Bağışıklığı güçlendirir. Medikal Medyum, zencefilin bal ve limon suyu ile tüketildiğinde etkisinin en az 3 kat artacağını söylüyor.


SARIMSAK: Dünyanın en eski ilaçlarından sarımsak, antikanser ve antiviral özellikle taşır. Günde bir diş sarımsak yemek; bağışıklığı güçlendirir. Vücudu soğuktan, gripten ve mikroptan korur.


KADINLAR RİSK ALTINDA!
Dünyada milyonlarca insanın dert yandığı migren, özellikle kadınları tehdit ediyor. Medikal Medyum'a göre migrenin birçok nedeni bulunuyor. Bunlardan ilki; Epstein-Barr isimli virüstür. İkincisi ise kadınların özellikle adet dönemleri ve öncesinde vücudun bağışıklık sisteminde görülen değişikliklerdir. Diğeri de sinüs boşluğunda yer alan enfeksiyonlardan kaynaklanan baş ağrılarıdır. Kusurlu bağırsak sendromu hastalığı, stres, uyku eksikliği ve çevresel nedenlerden dolayı vücudun ağır metal ile toksin yüklenmesi de migreni tetikler. Yumurta, aşırı glutenli ve fermante gıdalar tüketimi, et, tuz, yağ, katkı maddeleri, alkol ve çikolata da migrenin düşmanları arasında yer alır.
Medikal Medyum, migren ataklarında hemen ilaca sarılmanın yanlış olduğunu ve bazı besinlerin ağrıyla mücadelede mucizevi etki sunduğunun altını çiziyor.


MİGREN DÜŞMANI İÇECEK
1 demet kereviz, 1 armut, 1-2 parça taze zencefil kökü.
Tüm malzemeleri meyve sıkacağıyla çalıştırın.
Migrenleri ve kronik baş ağrılarını önlemeye yardım etmek için bu karışımı her sabah aç karnına tüketin. Ağrı ve iltihapları hafifletmek için de migren atakları sırasında bu meyve suyunu içebilirsiniz.

Medikal Medyum'dan Sağlık Mucizeleri / 1
( Hazırlayan: Özge GÜRCAN )


YARIN: MENOPOZ, KADIN HASTALIKLARI VE TİROİT BOZUKLUĞUNA KARŞI DOĞAL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ