Sinem Sülün 500 bin liralık tazminat davası açtı

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün’ün yatak odasında ‘dinleme böceği’ çıktı. Eski eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi hapis cezası aldı. Genç kadın, 500 bin liralık tazminat davası açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2018 Güncelleme 26 Ekim 2018, 03:05
Sinem Sülün 500 bin liralık tazminat davası açtı

İÇİNDEKİLER

Yatak odasında böcek çıkan Türkiye güzeli 500 bin lira tazminat istedi. Eski manken Sinem Sülün evliyken yatak odasına yerleştirilen böcekle gizlice dinlendi. Durumu öğrenince soluğu savcılıkta aldı. Eski eşi Mustafa Yüksel ile annesi Hikmet Birsen Yüksel ve babası Sami Yüksel 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. İstinaf Mahkemesi Mustafa Yüksel'e beraat verdi.

Anne ve babayı ise 2'şer yıl 6'şar ay 15'er gün hapse çarptırdı. Sülün'ün avukatı Bülent Ernas "Genç bir kadın ve yeni evli olan Sülün'ün yatak odası, gizlice dinlenerek özel hayatına, en mahrem ve en özel alanına tecavüz edilmiştir. Talep ettiğimiz 500 bin liralık tazminatta indirime gidilmemesini istiyoruz" dedi. Davalı avukatı ise genç kadının iddialarının komplo olduğunu belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme ceza dosyasının temyiz edilip edilmediği ve davalılar yönünden kararın kesinleşip kesinleşmediğinin araştırılması için duruşmayı erteledi.




ALİ OKTAY