Son dakika: İstanbul Esenyurt'ta fabrika yangını! Giderek büyüyor

Son dakika haberine göre İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Büyüyen yangın palet fabrikasının çevresindeki fabrikalara da sıçradı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili bilgi verirken "can kaybı yok" dedi.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 25 Ekim 2018, 09:22
Son dakika: İstanbul Esenyurt’ta fabrika yangını! Giderek büyüyor

İÇİNDEKİLER

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Kıraç Evren Oto Sanayi Sitesi bulunan bir palet fabrikasında bu sabah erken saatlerde yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

İstanbul Valiliği yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

İBB'DEN YANGIN AÇIKLAMASI
Yangına 98 itfaiye aracı 180 personel ile müdahale edildi.



BELEDİYE BAŞKANI ALATEPE: CAN KAYBI YOK
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamayı yaptı. Alatepe, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor.

Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz. Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek" dedi.

Yangına İstanbul Büyükşehir İtfaiyesi Esenyurt Kıraç, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Mimarsinan, Başakşehir , Hadımköy, Bakırköy, Şişli , Fatih ve Bağcılar,Kartal, Kadıköy, Sultangazi, Silivri Grupları tarafından 98 araç ve 1800 personelle müdahale ettediyor.

Yol Bakım'dan paletli JCB ve Hamidiye'den su tankerleri bölgeye gönderildi.