EDHO son bölüm full izle: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyiciye soluksuz anlar yaşattı. Atv'nin reyting birincisi dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. son bölümde Çakırbeyliler'in hain tuzaklara maruz kalması, sevdiklerinden iki kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Fikret ve Davut'u öldüren hain Ateş EDHO 113. yeni bölümde ortaya çıkacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm son sahnede Muzi'yi ve Hızır'ı vuran Ateş bu sefer başına ciddi bir iş alıyor. Peki, Hızır ölecek mi? EDHO 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm izleyici merakla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanını bekliyor. EDHO 112. son bölüm tek parça izle...

Giriş Tarihi 24 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2018, 11:48
EDHO son bölüm full izle: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. son bölüm yayınlandıktan hemen sonra gözler EDHO 113. yeni bölüm fragmanına döndü. Atv'nin Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. son bölümü izleyenler şaşkınlıkla son sahneye veda ettiler. Ateş ortaya çıkmamak adına gözünü kararttı. Önce Davut'u sonra da Fikret'i öldüren Ateş, EDHO son bölümde Muzi ve Hızır'ı da vurdu. Peki, Hızır ölecek mi? İlyas, Hızır Ali ve Alparslan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır Çakırbeyli'nin vurulmasının peşine düştüğünde içlerindeki hainin Ateş olduğunu bulabilecekler mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar izleyiciyi oldukça üzdü. Ancak EDHO son bölüm yeni bölümün çok daha aksiyon dolu olacağına işaret ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar... Haberimizin içindeki videodan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112. son bölümü full izleyebilirsiniz.

EDHO SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 113. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm dün yayınlandıktan hemen sonra gözler EDHO yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm henüz yayınlanmadı ancak dizi ekibi tarafından son aşamaya getirilip bizimle paylaşılır paylaşılmaz takvim.com.tr EDHO yeni bölüm fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 112. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? EDHO SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

İntikam hırsı devam ediyor!

Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.