Meteoroloji'den son dakika İstanbul'a yağış uyarısı! İstanbullular yarına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için son dakika yağış uyarısı... Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da yarın kapalı bir hava hakim. Hissedilen sıcaklık 15 derece civarında seyredecek. Peki 21 ekim pazar İstanbul hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da yağış var mı? İşte 21 ekim pazar İstanbul hava durumu...

Giriş Tarihi 21 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2018, 20:30
Meteoroloji’den son dakika İstanbul’a yağış uyarısı! İstanbullular yarına dikkat

İÇİNDEKİLER



Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için son dakika yağış uyarısı... Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'da yarın kapalı bir hava hakim. Hissedilen sıcaklık 15 derece civarında seyredecek.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da akşam saatlerinde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Yarın ise yer yer yağmurlu ve bulutlu bir hava hakim olacak. İstanbul'da yarın için hissedilen sıcaklığın 14 dereceye kadar düşmesi beklenmekte.



21 EKİM 2018 PAZAR İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

21 Ekim Pazar günü İstanbul'da yağmurlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Hava sıcaklığı 15 derece civarında seyredecek ancak hissedilen sıcaklık 18 derece olacak.



22 EKİM PAZARTESİ İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

22 Ekim Pazartesi İstanbul haftaya yağmurlu bir gün ile başlayacak. Hava sıcaklığı 18 derece civarında seyredecek ancak hissedilen sıcaklık 14 derece olacak.