Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı bugün saat kaçta yayınlanacak? 2018 Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı için bekleyiş sona eriyor. Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni sezon fragmanının bugün yayınlanacağını açıkladı. Dizinin takipçileri heyecanla yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ederken dizi ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı saat kaçta yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte 2018 Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ile ilgili ayrıntılar...

Giriş Tarihi 19 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2018, 17:50
Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı bugün saat kaçta yayınlanacak? 2018 Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul dizisi Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Dizinin takipçilerinin merakla beklediği yeni sezon ile ilgili dizinin yapımcısı tarafından açıklama geldi. Verilen uzun bir aranın ardından yeni sezon için nefesler tutuldu. Diriliş Ertuğrul yeni sezona bomba gibi başlayacak. Yeni sezonda hikaye tamamen değişecek. Ertuğrul Bey yaşlanmış olarak seyirci karşısına çıkacak ve dizide zaman atlaması yaşanacak. Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı ise bugün TRT 1 ekralarında sevenleriyle buluşacak. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı saat kaçta yayınlanacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu ile ilgili tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı için heyecanlı bekleyiş nihayet sona eriyor. Seyircilerin uzun bir süredir araştırdığı "Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı", sorusu bugün yanıt buluyor. Dizinin yeni sezon fragmanı bugün saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin yeni sezon fragmanı bugün seyirciyle buluşacak. Seyirciler tarafından merak edilen 24 Ekim'de başlar mı, sorusu da yanıt buldu. TRT 1'in 24 Ekim yayın akışında saat 20.00'de Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yer alıyor. Buna göre dizinin 24 Ekim'de başlamayacağı tahmin edilirken, bugünden sonra yayınlanacak 2. tanıtım da tarihin duyurulacağı öngörülüyor. Dizinin muhtemelen 31 Ekim Çarşamba günü başlaması tahmin ediliyor. Tarihler tahminidir. Diriliş Ertuğrul tarafından yeni sezon tarihi ile ilgili resmi bir açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A YENİ İSİMLER

Dizinin yeni sezon kadrosuna usta oyuncu Ünar Silver, Hande Soral, Armağan Oğuz, Gökçe Aytaç, İlker Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız katıldı. Daha önce Dağ 2 ve Börü gibi farklı projelerde yer alan Armağan Oğuz, dizide "Ataç" karakterine hayat verecek. Gökçe Aytaç'ın ise Evdokya karakterini canlandıracağı öğrenildi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Ertuğrul Bey, Ögeday Han'a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul'dan Selçuklu'nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme'nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargahında ise Ögeday Han'ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargahtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla'nın aslında Noyan'ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul'a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası'na doğru yola koyulmuşlardı…

Ertuğrul ve alplar, Noyan'dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası'na gelebilecekler mi? Osman'ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman'a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday'ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?