Müge Anlı 16 Ekim günü şok gelişme yaşandı! Eyüpsultan'da bulunan kadın cesedi ve çanta Yasemin Oruçoğlu'na mı ait?

Müge Anlı'da bugün gayrimenkul zengini Yasemin Oruç ile ilgili şok gelişme yaşandı! Atv'nin en çok takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 Eylül'den bu yana haber alınamayan Yasemin Oruçoğlu kaçtı mı yoksa öldürüldü mü konusu araştırılırken Adli Tıp'tan gelen bir haber üzerine gözler akrabalara çevrildi! Eyüp'te bulunan bir kadın cesedi gayrimenkul zengini Yasemin Oruçoğlu'na mı ait? Müge Anlı 16 Ekim Salı günü Yasemin Oruçoğlu sır perdesinde neler yaşandı? İşte Müge Anlı'da bugün yaşanan o anlar...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2018, 19:19
Müge Anlı 16 Ekim günü şok gelişme yaşandı! Eyüpsultan’da bulunan kadın cesedi ve çanta Yasemin Oruçoğlu’na mı ait?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı bugünkü programında son dakika gelişmesi yaşandı. 18 Eylül'den beri haber alınamayan gayrimenkul zengini 45 yaşındaki Yasemin Oruçoğlu İstanbul'da kayboldu. 12 gün önce Yasemin Oruçoğlu'nun telefonu son kez Çağlayan Adliyesi'nde sinyal verdi. Gayrimenkul zengini Yasemin Oruçoğlu inşaat ve gayrimenkul a.ş. işleri nedeniyle öldürüldü mü yoksa kaçtı mı? İşte Müge Anlı 16 Ekim canlı yayında Yasemin Oruçoğlu ile ilgili yaşanan şok gelişmeler...



YASEMİN ORUÇOĞLU ÖLDÜRÜLDÜ MÜ YOKSA KAÇTI MI?

Hem eski eşi, hem yeni eşiyle yaşadığı sıkıntılar sonrası Yasemin Oruçoğlu öldü mü öldürüldü mü yoksa kaçtı mı bilinmiyor. Adli Tıp'ta kimliği belirsiz kişiler tarafından 13 Eylül tarihinde ölen bir kadın dikkat çekmiş. Yasemin Oruçoğlu ağabeyi ve ablası teşhis için adli tıp kurumuna gidiyor. Orada neler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim tarihinde gelişmeler aşandı.



MÜGE ANLI 16 EKİM'DE BULUNAN KADIN CESEDİ KİME AİT?

Eyüp'te bir aracın içinde bulunan ceset kime ait? Adli Tıp kurumunda yaşananlar sır gibi saklanırken vefat eden kişinin Yasemin Oruçoğlu olmadığı düşünüldü. Siyah boyalı bir saç ölen kişi olmasına rağmen, Yasemin'in saçı kısa olduğu için buradan da bir şey çıkmadı.



MÜGE ANLI'DA ÇANTA GELİŞMESİ!

Cendere yolunda ceset, Eyüp'te kadın cinayeti Müge Anlı'ya gelen ihbarla herşey değişti. Ben 7 Ekim'de Eyüp'te bir çanta buldum. Lacıvert olan çantada Bilal Dev'in bulduğu çanta Yasemin'e ailt olduğunun şüphesi, Zonguldak bileti çıkıyor. Zonguldak ve kadın cesedi arası 10-12 km olduğu için Müge Anlı şüphelendi. Yasemin hanıma ait mi değil mi o çantanın bir bağı olacak mı onu yine Müge Anlı çözecek.



Müge Anlı Eyüpsultan ilçesinde bulunan çantanın sırrı ne? çanta Yasemin Oruçoğlu'na mı ait. 7 Ekim'de mantar toplamaya giden Bilal dev, sabah 09.30'da bulduğu çanta ile ceset arasında nasıl bir bağ var. Ormandaki çanta iş kadını Yasemin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olması mümkün.