Payitaht Abdülhamid 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm özeti

Payitaht Abdülhamid dizisi 56. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osmanlı’nın ezeli düşmanı Rotschild’in kızı Şivenaz, sahte bir kimlik altında saraya kıymetli bir misafir olarak girmeyi başardı. Son bölümün ardından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Payitaht Abdülhamid 57. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti..

Giriş Tarihi 13 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 13 Ekim 2018, 11:54
Payitaht Abdülhamid 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Payitaht Abdülhamid son bölüm özeti

İÇİNDEKİLER

Payitaht Abdülhamid dizisi 56. bölümüyle dün akşam TRT 1'de seyircinin karşısına çıktı. Payitaht Abdülhamid'in son bölümünde, Fuat ve Şivenaz'ın hain planları başarılı oldu mu? Abdülhamid Osmanlı'nın bölünmesine engel olmak için ne yaptı. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından gelcek haftaki yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Peki, Payitaht Abdülhamid 57. yeni bölümde neler olacak? Payitaht Abdülhamid son bölümde neler yaşandı? İşte Payitaht Abdülamid 57. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Payitaht Abdülhamid'in 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi 19 Ekim'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek. İşte Payitaht Abdülhamid 57. yeni bölüm fragmanı;

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM ÖZETİ

Abdülhamid devleti ayakta tutmak için var gücüyle çalışmaktadır. Yeni atadığı paşaları vazifelendirir. Bu arada, Rothshild'in önderliğinde dünyanın para baronları Osmanlı'yı bölmek ve paylaşmak üzere Mısır'da toplanıp anlaşır.

Halil Halid, Abdülhamid'den yeni vazifesini alır. Payihat'ın sokaklarını saran zehirli bir sarmaşık vardır; sarmaşığın kökünü kazımak için eski arkadaşlarını arar.

Osmanlı'nın ezeli düşmanı Rotschild'in kızı Şivenaz, sahte bir kimlik altında saraya kıymetli bir misafir olarak girmeyi başarır. Naime ve Seniha'yla birlikte tüm haremi kendine hayran bırakır ama Bidar'da onu rahatsız eden bir şey vardır. Bidar'ın güvenini kazanan Zeynep, Bidar'ın kabusları ve hatırladıklarından Şivenaz'a bahseder… Şivenaz, Bidar'ı tamamen susturma kararı alırken, öte yandan Fuat ile birlikte Vambery'yi Abdülhamid'in gözünden düşürmek için harekete geçerler.

Fuat ve Şivenaz hain planlarında başarılı olacak mı? Halil Halid kendini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacak? Abdülhamid Osmanlı'nın bölünmesine engel olmak için ne yapacak?