Hadi ipucu sorusu: Saros hangi tür coğrafi oluşumdur? Gökova ve Çandarlı! 12 Ekim Hadi 20.30 yarışması

Hadi ipucu sorusu yayınlandı. Saros'un hangi tür coğrafi oluşum olduğu ipucu verilen Hadi'nin 20.30'da yayınlanacak yarışması için geri sayım başladı. Yarışmayı takip eden vatandaşlar ipucu sorusunun yanıtın arıyor. Peki, Hadi ipucu sorusu olan "Saros hangi tür coğrafi oluşumdur?" sorusunun yanıtı nedir? İşte 12 Ekim Hadi ipucu sorusu...

Giriş Tarihi 12 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2018, 17:55
Hadi ipucu sorusu: Saros hangi tür coğrafi oluşumdur? Gökova ve Çandarlı! 12 Ekim Hadi 20.30 yarışması

İÇİNDEKİLER

Saros'un coğrafi bilgisi, Hadi'nin ipucu sorusunda yer aldı. Her gün 20.30'da pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise 12.30 ve 20.30'da yayınlanan Hadi canlı bilgi yarışmasının bugün 20.30'da yapılacak yarışması için geri sayım başladı. Hadi ekibi instagram hesabından Hadi ipucu sorusunu paylaştı.

Hadi tarafından yapılan paylaşımda, "Haftayı bitirirken Cuma'nın son ipucu içimizi açacak bir yer olan Saros'tan geliyor. Saros'un hangi tür coğrafi oluşum olduğunu biliyor muyuz? Yanına Gökova ve Çandarlı'yı da eklesek daha da yardımcı olur sanki." denildi.

Peki, Hadi ipucu sorusunun yanıtı nedir? İşte cevabı...

Soru: Saros hangi tür coğrafi oluşumdur?

Cevap: Temiz suyuyla Ege'nin en ünlü körfezlerinden biri olan Saros'un coğrafi oluşumu körfezdir. Gökova ve Çandarlı'da Ege'nin diğer üünlü körfezleridir.

HADİ NEDİR?

Hadi Türkiye'nin ilk canlı bilgi yarışması uygulamasıdır. Her gün canlı yayında katılımcılar sorulan sorulara doğru cevap vererek, o yarışma için belirlenen ödül havuzundaki parayı eşit olarak bölüşürler. Puan veya başka bir şey değil gerçek para kazanılır.

PARA NASIL ÇEKİLİR?

Kazanılan para 20 TL'yi geçtiğinde hesaptaki para çekilebiliyor. Uygulamanın anasayfasında bulunan bakiyeye tıklamanız gerekmektedir. Bakiyeye tıkladığınızda iban numaranızı girmeniz gereen sayfaya yönkendiriliyorsunuz. 20 TL ve üzeri tutarlarda iban numaranızı girdiğinizde hesabınıza paranız yollanıyor.