Sen Anlat Karadeniz bu akşam coşturacak! Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı izle...

Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm bu akşam Atv ekranlarında sevenleri karşısında olacak. Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölümde sular durulmuyor... Tahir ve Nefes birbirlerine aşklarını itiraf ediyor. Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detay; 'Nefes Vedat engelini ortadan kaldırdı mı?' İşte reyting birincisi Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 03 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2018, 10:28
Sen Anlat Karadeniz bu akşam coşturacak! Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı izle...

İÇİNDEKİLER

SEN ANLAT KARADENİZ 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANDA ROMANTİK DAKİKALAR

Başladığı günden beri zirveye konan ve kimseye yerini bırakmayan Sen Anlat Karadeniz 2.sezon yeni bölümleriyle birlikte rüştünü ispatladı. Nefes ile Tahir'in engeller dolu dolu aşkını anlatan dizi Sen Anlat Karadeniz 23.son bölümüyle, tüm hafta boyunca çok konuşuldu. Sen Anlat Karadeniz ekibi izleyicisini daha fazla merakta bırakmadı ve Sen Anlat Karadeniz 24.yeni bölüm fragmanını yayınladı. Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanı izle...

SEN ANLAT KARADENİZ'E YENİ GELEN OYUNCULAR

Çekimleri Karadeniz'de devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisine Erdal Cindoruk dahil oldu. Yeni sezonda sürpriz bir karakter ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Cindoruk, "Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir "mafya babasını" oynuyorum" dedi.

Can Verel(Doktor Volkan)

1982 doğumlu olan Can Verel 36 yaşındadır. Omuz Omuza ve Gemilerde Talim Var projelerinde yer almıştır. Selena adlı dizide Alekto karakterine hayat vermiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ TAHİR ROLÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

TAHİR KAHVEHANELER DE DOLAŞMIŞ!

Sen Anlat Karadeniz'in başarısı ise şans değil. Ulaş Tuna Astepe'nin açıklamaları bunu doğrular nitelikte. Sen Anlat Karadeniz'deki Tahir rolüyle çok sevilen Ulaş Tuna Astepe, rolü için uzun hazırlıklardan geçmiş.Osman Sınav'ın, Tahir karakterine hazırlanmasında büyük katkısı olduğunu belirten Ulaş Tuna Astepe, Atv'de yayınlanan Dizi Tv programına konuştu. Karadeniz şivesini doğru kullanabilmek için çeşitli dersler aldığını belirten Astepe, Tahir için geçirdiği aşamaları şöyle anlattı:

"Çok hızlı ve çok sıkı bir çalışmadan geçtim. Saçlar kısaldı, buranın şivesi için bir takım hocalardan dersler alındı, sporlara gidildi. İstanbul'da Trabzonlular'ın toplandığı bir kahvede biraz zaman geçirdim. Beni enişte geldi diye karşılıyorlardı. Buranın hakikaten bir damarı var ve o damarı tutturmamız gerekiyordu. Bunu başardığımıza inanıyorum.

SEN ANLAT KARADENİZ 24. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mustafa, Tahir'e doğrulttuğu silahı ateşlerken Asiye'nin yanı başında olduğundan habersizdir. Bir yandan kardeşi için ağlarken bir yandan Asiye'nin kanında zehir dolaştığını öğrenen Mustafa, yaralı bacağıyla Asiye'yi o uçurumdan nasıl indirecek?

Tahir'in öldüğünü düşünen Nefes gözünü karartıp tetiği çekerken kendi sonunu da mı hazırlıyor? Vedat tüm suçlarından aklanıp Kalelilerin karşısına çıkıyor. Ailesini koruyamadığı için kendisine kızan Mustafa, Vedat'ın cezasını kesmeye kararlı. Tahir, Mustafa'yı durdurabilecek mi?