Katledilen Sedanur Güzel'in annesi isyan etti: İdam gelsin

Kars’ta katledilen 9 yaşındaki Sedanur Güzel, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ağrı’da öldürülen Leyla’nın annesi taziye ziyaretine gitti. Acılı kadınlar isyan etti: İdam gelsin

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2018 Güncelleme 24 Eylül 2018, 00:25
Katledilen Sedanur Güzel’in annesi isyan etti: İdam gelsin

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin günlerdir iyi bir haber beklediği Sedanur'dan önceki gün acı haber geldi. Kars'ta cansız bedeni taşlarla örtülmüş bir şekilde bulunan küçük kızın katledildiği tespit edildi. Sedanur'un evinde ise yas vardı. Anne Handan Güzel ve baba Abdullah Güzel kızları için uzun süre gözyaşı döktü. Sedanur, son yolcuğuna uğurlandı. Annesinin feryatları yürek dağladı. Ağrı'da Ramazan Bayram'nın birinci günü kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla'nın babası Nihat Aydemir ve annesi Şükran Aydemir, Sedanur'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acılı aileler idam istedi.



Öte yandan Sedanur'un ön otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı iddia edildi. Ancak Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, yaptığı yazılı açıklama ile otopsinin tamamlandığını ancak küçük kızın cinsel istismara maruz kalıp kalmadığının ve nasıl öldüğünün, patalojik inceleme sonucu belli olacağını belirtti.



Kayıp olarak aranan Sedanur Güzel, cinayete kurban gitti. Komşusu tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Ağrı'da Leyla, kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunmuştu.


Furkan NEHRİ-Bedir ALTUNOK