Müge Anlı ile Tatlı Sert'te son dakika gelişmesi! Kaybolan Neslişah Tuna 21 gün sonra Mersin'de bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 17 Eylül Pazartesi günü Almanya'dan gözü yaşlı bir anne katıldı. Anne, kızı Neslişah'ın Almanya'nın Münih kentinde kaybolduğunu ve İzmir'de olabileceğini ve kızının hayatından endişe duyduğunu Müge Anlı'ya anlattı. Müge Anlı'nın ve polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Adana'da olabileceği ihtimalleri göz önünde bulundurularak araştırılmaya başlandı.19 yaşındaki Neslişah tehdit üzere alıkonulduğu iddialarıyla 21 gün sonra Mersin'de bulundu. İşte 19 yaşındaki Neslişah Tuna'nın kaybolmasının arkasındaki olaylar...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2018, 17:43
Müge Anlı ile Tatlı Sert’te son dakika gelişmesi! Kaybolan Neslişah Tuna 21 gün sonra Mersin’de bulundu!

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'e 17 Eylül Pazartesi günü Almanya'dan gelen gözü yaşlı bir anne konuk oldu. Almanya, Münih'te bir markette çalışan 19 yaşındaki Neslişah Tuna'nın üzerinde 1000 Euro para ile birlikte Türkiye'ye geldiğini söyledi. Anne Gülşah Tuna'nın iddiasına göre, Cihan G. adında bir genç, kızı Neslişah'ı "Elimde fotoğrafların var, yanıma gelmezsen internete yayarım" tehdidiyle Türkiye'ye gelmeye zorladığı yönündeydi.

Cihan G. isimli gencin ne kendisine ne de ailesine ulaşamadıklarını belirten anne Gülşah Tuna kızının bilgisayarında yazışmalar bulduklarını söyledi. Gülşah Tuna, Cihan G. isimli kişinin, tehditleri üzerine kızının da korku ve panikle kendilerine haber vermeden kaçarak Türkiye'ye geldiğini söyledi. Eşi Rıdvan Tuna ile Türkiye'ye gelen Gülşah Tuna, kuzenleri Fatih Çelebi ile birlikte evladını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldi, "Kızımın hayatından endişe duyuyorum" diyerek yardım istedi.

Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Neslişah Tuna, 20 gün önce ortadan kayboldu. Genç kızın ailesi, yaptığı araştırmada Neslişah'ın İzmir'e gittiğini öğrendi. Neslişah'ın babası Rıdvan ve annesi Gülşah Tuna, kızlarının peşinden İzmir'e geldi. Polise başvuran aile, erkek arkadaşının uygunsuz fotoğraflarla kızları Neslişah'ı tehdit ettiğini öne sürdü. Yapılan araştırmada, genç kızın Adana'ya gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, çalışmalarını bu kentte yoğunlaştırdı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, genç kızın gidebileceği yerlerde geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Ayrıca kentteki tüm polis merkezleri ve asayiş ekiplerine Neslişah'ın fotoğrafı dağıtıldı. Havaalanı, otogar ve AVM'lerin güvenlik kameraları ile Mobese görüntüleri de incelemeye alındı. Ancak Neslişah Mersin'de bulundu.