Hadi sorusu Eric Cartman ve Bart Simpson nasıl karakterler? 18 Eylül Hadi ipucu sorusu

Hadi yarışmasında ipucu sorusu olarak "Eric Cartman ve Bart Simpson" olarak duyuruldu. Bu duyurunun ardından Eric Cartman ve Bart Simpson hangi çizgi filmdeler? kullanıcılar tarafından aratılmaya başlandı. Peki Eric Cartman ve Bart Simpson nasıl karakterler ? İşte 18 Eylül 2018 Hadi ipucu sorusunun cevabı...

Giriş Tarihi 18 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 18 Eylül 2018, 11:52
Hadi sorusu Eric Cartman ve Bart Simpson nasıl karakterler? 18 Eylül Hadi ipucu sorusu

İÇİNDEKİLER

Hadi sorusunun ipucu sosyal medya üzerinden yayınlandı. İpucunu öğrenen yarışmacılar Eric Cartman ve Bart Simpson ile ilgili bilgiler aratmaya başladı. Peki bu akşam yapılacak olan Hadi yarışmasındaki ipucu sorusu olan Eric Cartman ve Bart Simpson hangi çizgi filmde? Nasıl karakterler? İşte merak edilen o detaylar...

Eric Theodore Cartman, South Park'ın ailesi Alman soylu, antipatik, sinirli, küfürbaz ve ırkçı kahramanı. Dizinin yaratıcılarından Trey Parker tarafından seslendirimektedir. Fiziksel olarak şişman, tombul görünümlü, açık kahverengi saç rengine sahip, 65 cm boyundadır.

Bartholomew JoJo "Bart" Simpson, animasyon dizisi Simpsonlar'ın kurgusal ana karakteri ve diziye adını veren ailenin üyesi.

Öncelikle ikisi de çizgi karakterler, Eric Cartman South Park çizgi karakteri, Bart Simpson'da Simpsons çizgi karakteridir.

İkisi de yaramaz, muzip karakterlerdir.

Cevap: Yaramaz, muzip, agresif ve sinirli karakterlerdir.