Son dakika: Yağışlı hava kaç gün sürecek? Hafta sonu İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün dün yaptığı son dakika uyarılarının ardından öğle saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, gece boyu devam etti. İstanbul'da birçok yeri su basarken, vatandaşlar yağmurun daha ne kadar devam edeceğini merak etmeye başladı. İstanbul'da bugün hava nasıl? İstanbul'da yağış sürecek mi? gibi aramalar yapan vatandaşlar için 14 Eylül 2018 Cuma hava durumu tahminlerini derledik.

Giriş Tarihi 14 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 14 Eylül 2018, 08:02
Son dakika: Yağışlı hava kaç gün sürecek? Hafta sonu İstanbul’da hava nasıl olacak?

İÇİNDEKİLER

Eylül ayı ile birlikte düşen sıcaklıklar kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Yazın bitmesiyle birlikte yağışlı havalar etkili olurken, birçok ev ve iş yerini de su bastı. Dün öğle saatlerinde İstanbul'da başlayan yağış etkisini gece boyu devam ettirdi. Peki ama önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkları yükselecek mi? İstanbul'da yağış ne zamana kadar devam edecek? İşte 14 Eylül Cuma hava durumu tahminleri...

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre; İstanbul'da yağışların gece yarısına kadar devam edecek.

HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA NASIL?
İstanbul'daki yağışlı hava bu gece saatlerinden itibaren şehri terk ediyor. Cumartesi ve pazar günü İstanbulluları güneşli bir hava beklerken, sıcaklıkların 30 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İŞTE 3 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

14 EYLÜL 2018 CUMA HAVA DURUMU

15 EYLÜL 2018 CUMARTESİ HAVA DURUMU

16 EYLÜL 2018 PAZAR HAVA DURUMU