Acıya doğdu

Ayfer Sırma, sezaryenle bir kız bebek dünyaya getirdi. Ona Okyanus adını verdi. Ancak taburcu edildikten 27 gün sonra can verdi. Acılı eş, “Evladım annesiz kaldı. Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 01:52
Acıya doğdu

İÇİNDEKİLER

İzmir Torbalı'da yaşayan Ozan Sırma, 1 yıl önce hayatının aşkı Ayfer Sırma ile nikah kıydı. Bir süre sonra genç kadın hamile kaldı. 9 ay su gibi aktı. Genç kadın, 11 Ağustos günü sancılarının başlaması üzerine Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayfer Sırma, sezaryenle 2 kilo 400 gram ağırlığında kız bebek dünyaya getirdi. Sırma çifti, bebeklerine Okyanus ismini verdi. Ayfer Sırma, ertesi gün taburcu edildi.

BAŞHEKİM TAKİPTE
Ancak eve geçtikten 2 gün sonra sancı ve yüksek ateş şikayeti olan genç kadın, tekrar hastaneye götürüldü. Burada yapılan müdahale sonucu talihsiz kadının vücudunda enfeksiyon oluştuğu tespit edildi. Yoğun bakıma alınan Sırma, ne yazık ki kurtarılamadı. Evladını sadece 27 gün gören Ayfer, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ozan Sırma "Eşim doya doya kızını koklayamadan, yaşamını yitirdi. Kızım, annesiz kaldı" diye konuştu. Bu arada Başhekim Op. Dr. Şenol Topçu "Hangi personelin kabahati veya hatası varsa gerekeni acımazsız şekilde uygulayacağız" açıklamasında bulundu.