YDS soru ve cevapları yayımlandı mı? YDS soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen YDS sınavına giren binlerce öğrenci heyecanlı bir biçimde soru ve cevapların yayımlanmasını beklemeye başladı. Adaylar ÖSYM YDS soru ve cevaplarını ne zaman yayımlayacak? diye internette sorularına cevap arıyor. İşte YDS ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 09 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 09 Eylül 2018, 15:15
YDS soru ve cevapları yayımlandı mı? YDS soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

İÇİNDEKİLER

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2018-YDS İlkbahar Dönemi, saat 10.15'te başladı ve adaylara 180 dakika verildi. ÖSYM sınav takvimine göre, 2018-YDS İlkbahar Dönemi sonuçları, 4 Ekim 2018'de açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Sonuç belgesi gönderilmeyecek. Sonuçlar öncesinde bir öngörüde bulunmak isteyen adayların gündemindeki bir diğer konu ise YDS soruları ve cevapları. Peki, YDS soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

ÖSYM'den YDS soruları ve cevapları ile ilgili henüz açıklamada gelmedi ancak soru-cevap duyurusunun bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor.

YDS HANGİ DİLLERDEN YAPILIYOR?
YDS İlkbahar Dönemi Sınavı, Almanca, Arapça, Bulgarca, Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden, Sonbahar Dönemi Sınavı ise sadece Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusçadan yapılacak.