Can duvarı!

İstanbul’da genç adam, oyun oynayan çocuklara ateş etti. Hiranur sırtından vuruldu. Park duvarının mermiyi yavaşlattığı anlaşıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Eylül 2018 Güncelleme 08 Eylül 2018, 02:14
Can duvarı!

İÇİNDEKİLER

Parkta oynarken sırtından vurulan küçük kızın, merminin duvardan sekmesi sonucu hayatta kaldığı ortaya çıktı. Olay Kurban Bayramı'nın birinci günü İstanbul Pendik'te yaşandı. Çocukların sesinden rahatsız olan Barış Balcı 'sessiz olun' diye bağırdı. Silahına sarıldı. Ardı ardına tetiğe bastı. Kurşun 7 yaşındaki Hiranur'un sırtına isabet etti, çocuk olayı ucuz atlattı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli tutuklandı. Bilirkişi raporu aksini ispatladı. Bilirkişi ilginç bir ayrıntıya ulaştı.



Zanlı ilk önce pencereyi açtı. Ardından sinekliğin arkasından çocuklara doğru ateş etti. Parktaki çocuklar kaçışmaya başladı. Hiranur pencereye en yakın isimdi. Rapordaki en önemli belki de en hayati detay ise parktaki duvarda gizli. Saldırganın silahından çıkan kurşun duvara isabet etti. Böylelikle kurşunun hızı azalmış oldu. Bu mesafeden atılan kurşun insan vücudunu delip geçebilirdi. Küçük kız ölebilirdi.



Anne Serenay Demircan ise "Duvara isabet etmese çocuğumun Allah korusun kurtulma şansı yoktu. Çok daha farklı şeyler olabilirdi. Bunun için şükrediyorum" dedi.