İyi huylu kötü huylu

Enis Ömer Huylu’nun ehliyeti kopyalandı. Hakkında sayısız icra davası açıldı. İşini bırakıp bekçilik yapmaya başladı. Dolandırıcının şu sözüyle şoka uğradı: Hayatında değişiklik oluyor mu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 02:11
İyi huylu kötü huylu

İÇİNDEKİLER

Bilgisayar uzmanı olan 2 çocuk babası Enis Ömer Huylu (34) 4 yıl önce Antalya'ya taşındı. Bir gün polis, kapısını çaldı. Huylu kimliğini isteyen polise ehliyetini verince hayatının şokunu yaşadı. Polis, Huylu'nun kimliğinin ve ehliyetinin E.Ö. adlı kişi tarafından kopyalandığını açıkladı. Bu olay yüzünden Huylu'nun kapısı tebligatlarla dolup taştı. Talihsiz adam, hiç tanımadığı kişilere senetle borçlandığını, karşılıksız çeklerle alışverişler yaptığını ve 3 farklı GSM operatöründen 60'a yakın cep telefonu alıp sattığını görünce şoka uğradı.

70 SUÇTAN ARANIYORMUŞ
Huylu'nun evi için 200 bin TL'lik aracı için 30 bin TL'lik icra işlemi başlatıldı. Talihsiz adam hacizden kurtulmak için işinden ayrılıp gece bekçiliği yapmaya başladı. Bu sırada dolandırıcı Huylu'yu arayıp "Hayatında hiç değişiklik oluyor mu!" diye sorunca sabrı taştı. Talihsiz adam "Bu şahıs benim her şeyimi kopyalamış. Bu kadar bilgiye nereden ulaştı" diye haykırdı. E.Ö. ise Muğla'da yakalanıp tutuklandı. Hakkında 70 ayrı suçtan arama kaydı bulunduğu anlaşıldı.