Dertler Derya

Derya, 2016’da annesiyle kaldığı sığınma evine gitti. Şüpheli bir şekilde baygınlık geçirdi. Komaya girdi. Ne yazık ki 2 yıl sonra can verdi. Acılı kadın “Evladıma ne oldu biri bana açıklasın” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2018 Güncelleme 04 Eylül 2018, 02:10
Dertler Derya

İÇİNDEKİLER

Artvin'de yaşayan Ö.D. adlı kadın 2016 yılında 2 yaşındaki kızı Derya ile Hopa Kadın Sığınma Evi'ne yerleşti. 16 Nisan 2016 günü kızını bir arkadaşına emanet etti. Kursa gitti. Bu sırada Derya, baygınlık geçirdi. Hemen hastaneye sevk edildi. Derya, kalp masajıyla ölüm ve hayat arasında gidip geldi. Solunum cihazına bağlanırken savcılık olayı incelemek için harekete geçti. Ancak talihsiz yavru, 2 yıllık yaşam mücadelesini kaybedip 30 Ağustos'ta can verdi. Acılı annenin feryatları ise yürekleri deldi. Ö.D. "Kızıma ne oldu? Bana bir açıklama yapılsın. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi. Bu arada olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve İ.C. isimli bir kadının yargılandığı belirtildi.



Derya, 2 yıldır solunum cihazına bağlıydı. Annesi "Bir gün uyanacak" diye umutlandı. Ancak talihsiz çocuk yaşama tutunamadı. Sadece 4 kişinin katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.