TEM'in Bolu geçişinde 35 kilometrelik araç kuyruğu! İstanbul'da yol durumu nasıl? İşte güncel yol durumu bilgisi

Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar, TEM'in Bolu geçişinde bulunan Karadeniz bağlantı yolunda yoğunluğa yol açtı, 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Yola çıkacaklar ise yol durumu nasıl? sorusunu internette araştırıyor. Peki İstanbul'da yol durumu nasıl? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 19 Ağustos 2018, 16:23
TEM’in Bolu geçişinde 35 kilometrelik araç kuyruğu! İstanbul’da yol durumu nasıl? İşte güncel yol durumu bilgisi

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM'in Bolu, Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede kesiminin Ankara yönünde yoğunluk oluşturdu. Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyen sürücülerin Gerede gişelerinden çıkmak istemesi sebebiyle yolun bu kesiminde trafik zaman zaman durdu.



İSTANBUL'DA YOL DURUMU NASIL?
Bu noktada 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafiğin ilerlememesi sebebiyle sürücüler ve yolcular araçlarından indi. Yol kenarındaki akaryakıt istasyonları, dinlenme tesisleri de doldu. Trafik ekipleri ulaşımın aksamaması için bölgede önlem alarak denetimlerini artırdı.

YOL DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Otoyol boyunca sabit ve gezici radarlı hız kontrolleri yapılırken, elektronik tabelelarla sürücüler hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı. TEM Otoyolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle bazı sürücüler, Bolu Doğu ve Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna çıkış yaparak yollarına devam etti.Trafik yoğunluğunun gün boyu devam edeceği tahmin ediliyor.