Aradığı aşkı buldu

Senegalli Mballo, Kayseri’ye geldi. Arkadaşının yolda bulduğu kimlik hayatını değiştirdi. Kimliğin sahibi olan genç kıza gönlünü verdi. Birbirlerine aşık olan çift, evlilik yoluna girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2018 Güncelleme 06 Ağustos 2018, 00:55
Aradığı aşkı buldu

İÇİNDEKİLER

Afrika ülkesi Senegal'de yaşayan Abdoulaye Mballo (26), 2013'te okumak için Kayseri'ye geldi. Erciyes Üniversitesi'nden mezun olan Mballo, Kayserispor'a gelen yabancı futbolcuların danışmanı olarak işe girdi.

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşı, yolda bulduğu kimliği, sahibini bulması için Mballo'ya verdi. Sosyal medya üzerinden arama yapan Mballo, kimliğin sahibi olan Ayşegül Kalkan ile iletişime geçti. Kalkan'a, arkadaşının kimliğini bulduğunu ve alması gerektiğini söyledi. İkili bir kafede bir araya geldi. Genç kadına kaybetiği kimliğini veren genç, aynı zamanda kalbini de verdi. Kayserili Ayşegül ve Senegalli Abdoulaye Mballo, arkadaşlıklarını devam ettirdi. Birbirlerine aşık olan çift, evlenmeye karar verdi.



KAYSERİ'YE SENEGALLİ DAMAT
Türk usulü kız isteme töreni ile nişanlanan çift, yakın zamanda evleneceklerini söyledi.Aradığı aşkı 5 bin 500 kilometre uzaklıkta bulan Senegalli genç ve nişanlısı Ayşegül, "Çok mutluyuz" dedi.