Tutunamadı

Karaman’da trafik kazasında yaralanan küçük kız, yaşam savaşını kaybetti. Ölen babası, dedesi ve kardeşinin yanına defnedildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2018 Güncelleme 26 Temmuz 2018, 00:00
Tutunamadı

İÇİNDEKİLER

Trafik kazasında ağır yaralanan küçük kız, 2 gün dayanabildi, hayatını kaybetti. Gözyaşları arasından toprağa verildi. Kaza iki gün önce Karaman'da meydana geldi. Mustafa Ataseven'in (37) kullandığı otomobil, üst geçidin ayağına çarptı. Korkunç kazada, sürücü Ataseven ile babası Ömer (70), eşi Bediha (34), çocukları Ömer (12), Merve Reyhan ve Hatice Sümeyra Ataseven (2) yaralandı. Ömer Ataseven olay yerinde, Mustafa Ataseven ve kızı Hatice Sümeyra da kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ataseven ile babası ve kızı, dün kılınan cenaze namazı sonrası yan yana toprağa verildi.

SEFERBER OLDULAR
Kazada ağır yaralanan Merve Reyhan'ın yaşaması için olay yerine sağlık görevlileri yoğun çaba göstermiş, bu mücadele de görüntülenmişti. Reyhan da hayatını kaybetti. Küçük kız, babası, dedesi ve kız kardeşinin yanına defnedildi. Diğer yaralılar Bediha Ataseven ile oğlu Ömer'in tedavilerinin sürdüğü belirtildi.