Leyla Aydemir'e ne oldu? Leyla Aydemir'i kim kaçırdı? İşte Leyla Aydemir olayıyla ilgili akıllardaki tüm soru işaretleri

Türkiye yaklaşık 2 haftadır Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir'in akıbetini konuşuyor. Ağrı'nın Bezirhane köyünde oyun oynarken birden ortadan kaybolan Leyla Aydemir'e ne oldu? Minik Leyla kaçırıldı mı? Minik Leyla nasıl kayboldu? Küçük Leyla'ya ne oldu? Leyla Aydemir bulundu mu? İşte Leyla Aydemir olayının tüm perde arkası...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 30 Haziran 2018, 15:11
Leyla Aydemir’e ne oldu? Leyla Aydemir’i kim kaçırdı? İşte Leyla Aydemir olayıyla ilgili akıllardaki tüm soru işaretleri

İÇİNDEKİLER

Türkiye günlerdir Leyla Aydemir'in kayıp haberini konuşuyor. Ailesiyle gittiği bayram ziyareti sırasında Ağrı'da bir anda ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'den yaklaşık 15 gündür haber alınamıyor. Son olarak Bezirhane Köyü'nde görülen ve amcasının telefonuyla videoya çektiği Küçük Leyla'nın akıbetinin ne olduğu sırrını koruyor.

AİLE KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Aile fertleri minik kızın kaçırıldığını düşünüyor. Leyla'dan gelecek güzel haberi bekleyen aile üyeleri ekiplerle birlikte aramaları sürdürüyor. Son olarak Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma ekibi, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, Kızılay ve UMKE ekipleri Leyla'yı bölgede ararken hiçbir ize rastlamadı.

300 BİN LİRA ÖDÜL KOYULDU

Kaybolan kız için ailesi Leyla'yı bulana 300 bin lira ödül vaat etti. Küçük kızın dedesi kızı bulanlara 300 bin lira verileceğini açıkladı. Dede, "Leyla'yı gören en yakın jandarmaya polise haber versin" dedi.

BEYAZ ARAÇ İDDİASI

Leyla'nın kaybolduğu günlerde bölgede beyaz bir aracın gezdiği ve çocuklara şeker ile çikolata dağıttığı iddia edildi. Bölgede görüldüğü iddia edilen aracın içerisinde 3 kadın bulunduğu ve Leyla'nın bu araca bindirilerek uzaklaştığı iddiaları da kafaları kurcalayan bir detay olarak akıllarda yer etti.

SON GÖRÜNTÜLEYEN AMCA MUSA AYDEMİR

Leyla'yı son gören kişinin amcası olduğu ortaya çıktı. 3,5 yaşındaki kızla oyun oynayan amca, daha sonra kızın videosunu çekti. Videoda küçük kızın yolda yürüdüğü ve amcasının da ona seslendiği görüldü. Videonun ardından amca, küçük kızı ailesine teslim ettiğini ifade etti.

MUSA AYDEMİR LEYLA'YI SATTI MI?

Türk televizyonlarının fenomen programı Müge Anlı da Leyla Aydemir'i bulmak için seferber oldu. Müge Anlı'ya katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici, amca Musa Aydemir'in tefecilere olan borcu nedeniyle Leyla'yı sattığını iddia etti. Leyla Aydemir'in babası ise bu iddiaları yalanladı.

KUŞKU ÇEKEN OLAY


Leyla Aydemir'in kaybolmasının ardından akıllarda oluşan soru işaretlerinin bir kısmı da amcayı işaret etti. Daha önce hiçbir şekilde Leyla'nın görüntüsünü çekmeyen amcanın o gün ne amaçla telefonuyla Leyla'nın görüntülerini çektiği gizemini koruyor. Ayrıca Leyla'nın son görüntüsünün amcası tarafından çekilmesi üzerindeki kuşkuları arttıran bir diğer detay olarak karşımıza çıkıyor.

Küçük kızın amcası Musa Aydemir'in Leyla'yı ailesine teslim etmesinin ardından yarım saat geçmeden bir daha bölgeye giderek Leyla'nın nerede olduğunu sorması da bir diğer şüphe çeken durum olarak dikkat çekiyor.

"LEYLA ELİMİZDE"

Yine küçük kızın kaybolmasının üzerinden bir hafta geçmeden bir diğer amca Yusuf Aydemir'e gelen telefon da akıllarda soru işareti oluşturdu. Amcanın iddiasına göre telefonun diğer ucundaki kişi "Leyla elimizde. Başınız sağolsun" dedi. Gizli numaradan bir kadının aradığını iddia eden amca Yusuf Aydemir, telefonu jandarmaya vermesi üzerine karşıdaki şahsın telefonu kapattığını söyledi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN LEYLA İÇİN ÖZEL EKİP

Devlet tüm imkanlarını küçük kızın bulunması için seferber ederken baba Nihat Aydemir, "Jandarma, AFAD herkes Leyla'yı arıyor. Leyla buralarda yok. Yüzde bir milyon kızımı kaçırdılar. Kimin elindeyse Allah rızası için bıraksınlar. Şu an köyde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Allah rızası için merhamet varsa onda, benim çocuğumu bıraksın, yalvarıyorum ona. Bizde takat kalmadı. Ben kaç gündür yemek yiyemiyorum. Tükendim artık. Bir iz yok. Bütün Türkiye bize dua etsin. Biz duadan başka kızımızı bulamayız. Allah Leyla''ı götüren adamın kalbine de bir merhamet düşürsün. Kızımızı bir yerlere bıraksınlar alalım. Gün geçtikçe umutlarım tükeniyor. Gün geçtikçe tükeniyoruz. Bize yardım etsinler" açıklamasında bulundu.

LEYLA AYDEMİR'E NE OLDU?

Köyde tüm her yer didik didik aranırken Leyla Aydemir'in bulunmamasıyla ilgili akıllarda oluşan soru işaretleri de çoğaldı. Tüm Türkiye Leyla Aydemir ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederken Leyla Aydemir'e ne oldu? Amcası Leyla'yı kaçırdı mı? Leyla Aydemir'i kim kaçırdı? Leyla Aydemir neden kaçırıldı? Leyla Aydemir nasıl kayboldu? gibi sorulara cevap arıyor...