Meteoroloji hafta sonu için uyardı! İşte İstanbul'da hava durumu

İstanbul rüzgarlı serin bir havaya uyandı. Bugün yağmur yağacak mı? Hava durumu nasıl olacak? İşte Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeler: MMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul için haftasonu uyarısı yapıldı. Son bir haftadır parçalı bulutlu havanın etkisinde kalan İstanbullular güneşli hava için müjdeli haber beklerken kötü haber geldi. İşte İstanbul hava durumu

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 23 Mayıs 2018, 09:39
Meteoroloji hafta sonu için uyardı! İşte İstanbul’da hava durumu

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji'den yeni hava durumu tahminleri geldi. İstanbul'u etkisi altına alan kara bulutlar etkisini bugünde göstermeye devam edecek. Haftasonu kuvvetli sağanak yağışlar İstanbul'da etkili olacak. Yurt genelinde ise doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
İstanbul'da bugün havanın parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İşte İstanbul hava durumu için saatlik tahmin.

METEOROLOJİ'DEN GENEL UYARI
Yurdumuzun doğu bölgelerinde önümüzdeki 1 hafta boyunca her gün genellikle öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır) Cuma (25.05.2018) gününe kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.