İstanbullular dikkat! Meteorolojiden ikinci uyarı

İstanbul için meteorolojiden ise ikinci uyarı geldi: İstanbul Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde görülecek kuvvetli yağışlara dikkat.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2015, 00:00 Güncelleme 05 Haziran 2015, 19:54
İstanbullular dikkat! Meteorolojiden ikinci uyarı

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok yerinde sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Ardından ise ikinci uyarı geldi: İstanbul Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde görülecek kuvvetli yağışlara dikkat.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Muğla, Kırşehir, Aksaray, Sivas, Trabzon, Rize, Artvin ve Elazığ çevreleri ile Antalya'nın iç ve batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.



İSTANBUL İÇİN İKİNCİ UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul'un kuzeydoğusunda bulunan ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olan bulut kütlesinin İstanbul Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgarlara sebep olmasının beklendiğini ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.