Kadınların benim erkeğim o hareketi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Kadınların benim erkeğim o hareketi
Kadınların karşıdaki sinsi hemcinslerini fark ettiğinde erkeğin üstünde "Kızımm bu benim erkeğim ona göre ağızını cart diye yırtarım" tarzında hareketleri vardır.
Tabi biz erkekler bunu hiç bir zaman anlamayız hatta farketmeyiz bile. Misal : "Benim erkeğim o" hareketi esasen bir bakıştır. Bu mesajı ya verirsiniz ya da yaratılış itibariyle o yeteneğe sahip değilsinizdir. Sözkonusu "o benim erkeğim" mesajını karşı taraf alamıyorsa ya ısrarcıdır ya da algılama düzeyi düşüktür.
Enerjiniz varsa anlayacağı dilde dozu arttırırsınız. Sevdicegin eli tutulur, olmadı koluna girilir, olmadı eli omuza alınır. Bu hareketler yapılırken sevdiceğe yumuşacık, sevgi dolu bir bakış atılır ve gözler rakibe çevrildigi anda goz bebeklerinnden alevler fiskirir. Dudaklarına şapırrrtt diye hortumsu efektli bir sekilde öpücük kondurup etrafa bakış atarlar. Kadının kalabalığın içinde bir anda punduna getirip erkeğin evindeki herhangi bir eşyanın enteresanlığından ya da evin dağınıklığından falan bahsetmesi. Erkeğin ceketinin ya da kıyafetinin üzerindeki aslında var olmayan toz zerreciklerini topluyormuş gibi yaparken göz ucuyla hemcinslerinin o tarafa bakıp bakmadıklarını yoklamak. İstisnasız bulundukları ortamda, biraz sıkılgan bir yüz ifadesi ile; "Canım çıkalım mı artık, ben sıkıldım" dedikleri anda takındıkları tavırdır.
Erkek kuzu kuzu peşinden gider ve sahibini belli eder. Hiçbir babayiğit erkek yoktur ki, "sen git canım ben biraz daha takılacağım burada" deyiversin.
Haa
dedin mi? Cevap hazır; "Aşkımmm!" Hareketin çeşidi, cinsi, yeri, zamanı ne olursa olsun erkeğin kendini daha da önemli hissedeceği, daha erkek hissedeceği ve aşkını bir kademe daha artıracağı hareketlerdir. Zavallı biz de bizi çok seviyorlar içinden geldi canımın diyip aslında altında ne olduğunu bilmediğimiz hareketlerdir bunlar.

* * *
ÇAYİNG
Adamın biri bir gün İngiltere'ye gezmeye gitmek istemiş.
Tabi İngilizce bilmediğinden arkadaşına sormuş: -Yahu ben İngiltere'ye gidince onlarla nasıl anlaşacağım? demiş. Arkadaşı da: -Bak konuştuğun her cümlenin sonuna 'ing' koy , onlar senin ne demek istediğini anlarlar demiş. Ve adam İngiltere'ye gitmiş ve soluğu bir cafede almış. Arkadaşının taktiğini uygulamaya başlamış ve garsonu çağırmış:
-Sen bana bir çay getirebiling
demiş ve garson şaşkın şaşkın çay getirmeye gitmiş.
Garson çayı hemen getirmiş.
Adam demiş ki:
-Bak , ben ne güzel İngilizce konuşuyoring değiling? demiş. Garson lafı yapıştırmış:
-Ben Türk olmaying , Nah içerdin çaying!

* * *
SAVAŞ
Soğuk savaş yıllarında bir amerikalı ile bir sovyet vatandaşı konuşuyorlarmış.
Amerikalı demiş ki; -Biz sizden daha ileri bir ülkeyiz. Çünkü bizde demokrasi vardır. Mesela biz istediğimiz gibi Amerikan başkanını eleştirebiliriz. Bunun üzerine Sovyet vatandaşı da der ki; -Hayır biz sizden geri bir ülke değiliz. Bizde de demokrasi vardır. Bizde istediğimiz gibi Amerikan başkanını eleştirebiliriz...

* * *
ALKIŞLI YORUM

Pilates dersinde kalça hareketlerine geçilmiştir.
Hocadan: -Yere yüz üstü uzanalım, kollar yanda, kalçaları sıkın.
Komudu gelince pozisyon alınır. -Hocam böyle mi, şöyle mi diye duruşu gösterirken akabinde hocadan bu hareketi pekiştirici yaran cümle gelir.
-Kızlar sıkın kalçaları sıkın, kredi kartı dahi geçmesin.





Günün Manşetleri

Tüm Manşetler