Gezegenlere dikkat edin...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2011 Güncelleme 24 Eylül 2011, 00:00
Gezegenlere dikkat edin...

İÇİNDEKİLER

Astrolog Su Karakuş, Astroloji'nin aslında bir fal gibi görülmesinden çok yol haritası olduğunu belirterek gezegenler ve sağlımıza etkilerini anlatıyor.

MERKÜR:
Akıl ve zihin sağlığımız yani özetle ruh sağlığımız Merkür'ün yönetimindedir. Doğumda yanlış yerleşmiş veya olumsuz açılarla bloke olmuş bir Merkür akıl hastalıklarına sebep olur. Başarısızlıklar ve yanlış algılama, dikkat eksikliği sorunlarını da Merkür'le ilişkilidir.

VENÜS:
Venüs; boyun, boğaz bölgesi, böbrekler, pankreas, hormonlar, yumurtalıklar, toplardamarlar olumsuz açılar da aksayan ve yaşlılıkta ciddi sorunlara dönüşen bölgelerdir.

GÜNEŞ:
Sağlık ve canlılık simgesi Güneş, aynı zamanda yakıcı bir sağlık düşmanı olabilir. Kalp direkt Güneş ve Güneş'in açılarıyla ilişkilidir. Belkemiği rahatsızlıkları ve miyop da Güneş ile ilişkilidir. Göz rahatsızlıklarında sıkça karşılaşılan ileriyi görememe sorunu da Güneş'in eseridir. Güneş'in sert açıları özellikle Satürn'le ilişkili olanlar uzun süreli ve ciddi hastalıklara sebep olurlar.

MARS:
Baş bölgesi, kandaki alyuvarlar, üreme organları ve idrar yolu Mars'la ilişkilidir. Olumsuz açılarında her türlü baş ağrısına ve ateş yükselmesine sebep olan Mars yakıcı, patlayıcı maddelerle de ilişkilidir.

JÜPİTER:
Karaciğer, kalçalar, üst bacaklar, dalak ve koklama duyumuz doğum anımızda Jüpiter'in konumuyla yakından ilişkilidir. Çabuk iyileşen, kendini çabuk toparlayan bünyelerde Jüpiter güçlüdür.

SATÜRN:
İskelet sistemi, kemikler, dişler, deri, deriyi besleyen hormonlar, dizler ve kulaklar Satürn tarafından yönetilir. Kireçlenme, romatizma gibi eklem ve kemik hastalıkları Satürn'ün ilerleyen yıllarda göstereceği ağrılı ve kronik hastalıklardır.

URANÜS:
El, ayak bilekleri, dokular, baldırlar ve bazı bacak kasları Uranüs tarafından temsil edilir.Zihinsel deha ile de yakından ilişkili olan Uranüs, dâhilik ile delilik arasındaki ince çizgide yerleşir.

NEPTÜN:
Duygu durumu bozuklukları, ayaklar ve hücreler Neptün'ün yaratacağı zayıflıklardır.

PLÜTON:
Üreme organları, safra kesesi sorunları Plüton'la ilişkilidir. Uzun süreli kötü beslenme ve olumsuz koşullarda yaşama, korunmasız seks Plüton'un yıkım yaratmak istediği alanlardır.