Bayram dolayısıyla 3 ilde indirim var!

Ramazan Bayramı'nın başlamasıyla birlikte üç gün sürecek tatil boyunca, büyük şehirlerde şehir içi ulaşımda indirime gidildi.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 09 Eylül 2010, 13:23
Bayram dolayısıyla 3 ilde indirim var!

İÇİNDEKİLER

İSTANBUL: İETT otobüsleri, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ile İDO'nun şehir hatları vapurları, Ramazan Bayramı süresince yüzde 50 indirimli hizmet verecek. 8 Eylül saat 00.00'dan başlayarak 12 Eylül saat 00.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacak. 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliği referandumu bu yıl vatandaşların tatil planlarına da yansıdı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bayram yoğunluğu görülmedi.

ANKARA: Vatandaşlar bayram süresince kent içi ulaşımda EGO otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Bayram süresince belediye otobüsleri ücretsiz yolcu taşıyacak. EGO, bayram süresince Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'na da ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Vatandaşlar metro hattında bulunan 'Hastane Durağı'ndan saat 06.00'dan itibaren 10 dakikada bir Karşıyaka Mezarlığı'na taşınacak.

İZMİR: Bayram boyunca ulaşıma yüzde 50 indirimli yapılacak. Ayrıca bayram öncesi bakım ve temizlik çalışmaları tamamlanan mezarlıklar, ziyaretçilere hazır hale getirildi. İzmir Metro A.Ş. seferlerini yeniden düzenledi.