Denizde kaybolan 4 kişiden biri bulunamadı

Kocaeli'de iki ayrı Kano ile denize açılan 4 arkadaş kayboldu. Arama çalışması sonucu 3 kişi bulunurken, 1 kişinin arama çalışması devam ediyor.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2010, 00:00 Güncelleme 06 Ağustos 2010, 10:54
Denizde kaybolan 4 kişiden biri bulunamadı

İÇİNDEKİLER

Karamursel ilçesinde akşam saatlerinde Mert Kütük (19), Sercan Campınar (19), Alih Semih Sadıç (19) ve Ertuğrul Eğcin (19) kano ile denize açıldı. Gençlerin uzun süre dönmemesi üzerine aileleri polise haber verdi. Daha sonra Yalova Deniz Polisi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve sivil savunma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Uzun süren arama sonucu 3 kişi bulunurken Mert Kütük'a ulaşılamadı. Ekipler daha sonra olay yerine helikopter çağırdı. Gece boyunca helikopterin de desteği ile arama çalışması yapıldı. Ekipler arama çalışmasına devam ederken, gençlerin aileleri ve arkadaşları gelecek mutlu haberi bekledi.
Arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan gençlerden Sercan Campınar, Mert Kütük'ün tek başına Kano kiraladığını ve dört arkadaş denize açıldıklarını söyledi. Bir süre sonra döndüklerini belirten Campınar, Kütük'ün biraz daha açılmak istediğini ifade etti. Campınar, arkadaşlarından bir süre sonra haber alamadıklarını sözlerine ekledi. Sabah saatlerine kadar süren arama çalışmalarına rağmen Mert Kütük bulunamadı.