Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkutan TIR yangını Çatalca mevkii Edirne istikametinde yol trafiğe kapandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkutan TIR yangını Çatalca mevkii Edirne istikametinde yol trafiğe kapandı

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca Nakkaş Tünelleri çıkışında seyir halindeki bir TIR'da yangın çıktı. Dorsesinde patlamaların yaşandığı TIR nedeniyle Edirne istikameti tamamen trafiğe kapatılırken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

Nakkaş Tünelleri Çıkışında Alevli Gece

İstanbul Çatalca'da, Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş Tünelleri çıkışı Edirne istikametinde seyir halinde olan bir TIR'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm aracı sararken, gökyüzünü yoğun duman bulutu kapladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TIR Dorsesinde Korkutan Patlamalar

Yangının büyümesiyle birlikte TIR'ın dorsesinde art arda patlamalar meydana geldi. Patlama sesleri çevrede büyük paniğe yol açarken, itfaiye ekipleri alevlerin yol kenarındaki ağaçlık alanlara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Güvenlik gerekçesiyle otoyolun Edirne istikameti tamamen trafiğe kapatıldı.

Ulaşım Durma Noktasına Geldi

Yangın nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu'nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirilirken, ekiplerin yanan TIR'ı söndürme ve soğutma çalışmaları titizlikle sürdürülüyor. Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından yolun kontrollü olarak trafiğe açılması bekleniyor. Kazada ölü veya yaralı olup olmadığına dair incelemeler devam ediyor.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN