Kadıköy'de 6 gollü şov

Fenerbahçe, Van Persie'nin gol resitali sunduğu gecede Kadıköy'de Giresunspor ağlarına yarım düzine gol bıraktı. Karadeniz ekibini 6-1 mağlup eden sarı-lacivertliler 4'te 4 yaparak Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırdı.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2016, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2016, 21:08
Kadıköy’de 6 gollü şov

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'u 6-1 mağlup eden Fenerbahçe, üst üste 4. galibiyetini aldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

35 yıl sonra karşılaştığı Karadeniz ekibini 3 gün önce 2-0 yenen sarı-lacivertliler Ülker Stadı'ndaki karşılaşmada rakip ağlara yarım düzine gol bıraktı.

GENÇ FENERBAHÇELİLER COŞTU

Van Persie'nin ilk 11'de başladığı karşılaşmanın ilk yarısında goller genç oyunculardan geldi. Kadıköy'de gol perdesini 17. dakikada Uygar Mert Zeybek açtı. 39'da Ramazan Civelek farkı 2'ye çıkardı.

İkinci yarıda Fenerbahçe'nin tecrübeli ayakları devreye girince fark açıldı.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


VAN PERSİE KLASINI KONUŞTURDU
Caner Erkin 55'te uzaklardan yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı. Van Persie 59'da klasına yakışır bir gol attı. Diego'nun yerine oyuna giren Fernandao 68. dakikada farkı 5'e çıkardı.

Kadıköy'de dakikalar 82'yi gösterdiğinde Robin Van Persier bir kez daha sahneye çıktı ve üst üste çalımlar sonrası kaleciyi de geçerek Fenerbahçe'nin 6. golüne imza attı.

Konuk ekibin tek golü 76. dakikada Abdulaziz Solmaz'dan geldi. Sahadan 6-1 galibiyetle ayrılan Fenerbahçe 12 puana ulaşarak bir üst tua çıkmayı garantiledi.