Fatih Tekke sorumluluğu üzerine aldı

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Bordo mavili ekibin teknik direktörü Fatih Tekke, açıklamalarda bulunarak sorumluluğun kendisi ve ekibinde olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi:
Fatih Tekke sorumluluğu üzerine aldı
ai haber özet Hızlı Özet Göster
  • Fatih Tekke, Konyaspor ile oynanan maçın ilk yarısında kötü performans sergilediklerini belirtti.
  • Tekke, takımının ikinci yarıda risk alarak daha iyi oynadığını ifade etti.
  • Tekke, kötü performansın sorumluluğunu kendisi ve ekibine ait olduğunu vurguladı.
  • Fatih Tekke, maç öncesi her karşılaşmaya 3-4 planla hazırlandıklarını söyledi.
  • Tekke, ikincilik şanslarının devam ettiğini ancak birincilik hedefini kaybettiklerini düşündüğünü açıkladı.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor'a 2-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör Fatih Tekke, sorumluluğu üzerine aldı.

Fatih Tekke'nin takımı sahadan mağlup ayrıldı

İşte Fatih Tekke'nin açıklamaları;

"13 aydır, belki daha fazla oldu... Kötü oynadığımız bir ilk yarı. Konyaspor'un golleri kadar, daha net kaçırdıkları da var. Biz de iki tane atabilirdik. Tempo, istek, konumlanma olarak hiçbir şey göremedik. Bunu içeride de söyledim. Sorumlusu Fatih Tekke ve ekibidir!

İkinci yarı tüm riskleri aldık ve uzunlarla oynamaya çalıştık. Bir oyuncunun olmaması, bizim için çok oynamaması anlamına geliyor. Bu maçta değil, bütün maçlarda doğru oynamalısınız. Her maça 3-4 planla hazırlanıyoruz.

İlk yarı için olumlu konuşacak hiçbir şey yok! Sorumlu ben ve ekibim! Bunu düşünmem lazım! Uzun zamandır bu kadar kötü oynadığımız ne Trabzonspor, ne de başka takımlarda hatırlamıyorum! İlk yarı fecaatti! İkinci yarı daha iyiydik."

Antrenmanda bile 'Ben iyiyim' demek yetmez! 'Ben en iyisini yapacağım' demek lazım. Tekrar söylüyorum sorumlusu ben ve ekibim!

İkincilik şansımız var ama üçüncülük yakalamamız gereken bir hedef. Birincilik hedefini ise bugün kaybettik sanırım."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler