Trabzon'a son tangocu

Bordo-mavili takım, Velez Sarsfield'da bu sezon 19 maçta 11 gol atan Santiago Silva için kulübüne 3 milyon euro'luk teklif götürdü.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2010, 11:51
Trabzon’a son tangocu

İÇİNDEKİLER

Arjantin'de iki krallık
Trabzonspor, Arjantin'in Velez Sarsfield takımında bu sezon müthiş bir performans gösteren Santiago Silva için kulübüne 3 milyon euro'luk bir teklif götürdü. Aralık ayının başında futbolcu izlemek üzere Arjantin'e giden yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın raporunda ilk sırada yer alan 30 yaşındaki oyuncu için yönetim gerekli adımları attı. Bu sezon Arjantin açılış liginde 19 maçta 11 gol atıp gol kralı olan Santiago Silva, 2009'da ise Banfield'te gol kralı olmuştu.

Sarsfield süre istedi

Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Güney Amerikalı olursa, daha önce Avrupa'da oynamış, sorun yaratmayacak isim olsun" şartı nedeniyle Santiago Silva ismi üzerinde duran bordo-mavili yönetim, Arjantin kulübüyle kurduğu ilk temasta detayları konuştu. 30 yaşındaki futbolcu için 3 milyon euro'luk teklifi olumlu karşılayan Velez Sarsfield, bu transfer teklifini değerlendirmek için süre istedi. Santiago Silva'nın da Avrupa'ya yeniden dönmeyi planladığı dile getirildi.