Ev temizliği kolaylaşacak! Robot süpürgeler sürücüsüz araç gibi hareket ediyor

Sürücüsüz otomobiller gibi çalışan robot süpürgeler LİDAR navigasyon teknolojisi ile etrafındaki eşyaları, yerdeki küçük engelleri tanımlayarak aşıyor. Böylece ev temizliğini kolaylaştırıyor..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Ev temizliği kolaylaşacak! Robot süpürgeler sürücüsüz araç gibi hareket ediyor

İÇİNDEKİLER

Akıllı robot süpürgelerin yetenekleri her gün artıyor. Otonom hareket eden araçlar için geliştirilen teknolojiler artık robot süpürgeler için de kullanılıyor. Ev temizliğine fazla zaman ayıramayanlar için robot süpürgeler hayat kurtarıyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi hem emiş gücü hem de en köşe noktalara ulaşan LİDAR navigasyon teknolojisi sayesinde evinizde yorulmadan temizliğin keyfini mümkün kılıyor. Süpürge, Lidar 360 navigasyon teknolojisi sayesinde yerdeki en küçük engelleri bile algılıyor. Bu sayede ev ne kadar dağınık olursa olsun robot hiç takılmadan ve bir yere sıkışmadan temizliğe devam edebilme özelliğine sahip.

360 DERECE LAZER
Philips Robot Süpürge, LİDAR teknolojisi ile 360 derece lazer navigasyonuyla evinizde en verimli rotayı çıkartıyor, hiçbir yeri pas geçmeden temizliğine devam ediyor. Titreşimli mopu ile ıslak ve kuru temizlik yaparak silme ve süpürme işini tek seferde bitiriyor. İleri teknoloji yön bulma yeteneği ile loş ışıklı ortamlarda bile çalışıyor. Böylece, küçük nesneleri algılama özelliğiyle oyuncak, ayakkabı gibi hiçbir nesneye takılmadan evin tüm köşelerine ulaşan limitsiz ve kesintisiz temizliği sağlıyor.

ZAHMETSİZ TEMİZLİK
3D ToF sensörleri ve ön tampondaki 8 adet ToF sensörü ile yanındaki ve önündeki küçük nesneleri sürekli olarak algılıyor, çarpmadan ilerleyerek sıkışılacak durumlardan ve yerlerden kaçınıyor. Sensörler loş ışıklı ortamlarda bile çalışıyor; böylece evde değilken ışıkları açık tutmanız gerekmiyor. 5000PA emiş gücü ile hem büyük hem ince tozları topluyor.

UZUN PİL ÖMRÜ
7000 Serisi Islak ve Kuru Robot Süpürge, HomeRun uygulamasına bağlanarak daima elinizin altında kontrol edilecek şekilde bulunuyor. Ayrıca, Philips Robot Süpürge 7000, evin dekoruna uyum sağlayacak şekilde Koyu Siyah ile İpek Beyaz olmak üzere iki tasarıma sahip. 5200 mAh pil kapasitesi ve 180 dakikaya kadar ulaşan çalışma süresiyle gün içinde temizliği bitirerek evin her noktasını temizliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN