Twitter akış yenilenmiyor sorunu düzeldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama geldi! ''Global kaynaklı...''

21 Aralık sabah saatlerinde sosyal medya uygulaması X bilinen adıyla Twitter'a erişim sorunu yaşandı. Kullanıcılar internet arama motorlarında ''X çöktü mü? 21 Aralık Twitter neden açılmıyor, sorun mu var? Twitter zaman akışına hoşgeldin! Twitter (X) erişim sorunu nedir, ne zaman düzelecek?'' sorularına yanıt aradı. An itibariyle akış sorunu düzelirken Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan da sorunun kaynağına ilişkin son dakika açıklama geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 21 Aralık 2023, 09:50 Güncelleme 21 Aralık 2023, 09:54
Twitter akış yenilenmiyor sorunu düzeldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan açıklama geldi! ’’Global kaynaklı...’’

İÇİNDEKİLER

X, eski adıyla Twitter'da bu sabah saatlerinde akış sorunu yaşandı. Binlerce kullanıcı uygulamaya girişte sorun yaşadığını bildirdi. Sorunun kaynağı ve ne zaman düzeleceği merak edilirken son dakika resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

X (TWİTTER) AKIŞ SORUNU DÜZELDİ Mİ?

Son dakika... Twitter kullanıcıları 21 Aralık 2023 Perşembe sabah saatlerinden itibaren erişim sorunu yaşadıklarını bildirdiler. Downdetector raporlarına göre sorun küresel çapta görülüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan "Twitter'ın bazı servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Süreç Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip ediliyor." açıklamasında bulundu. Akış sorunu an itibariyle düzeldi.

TWİTTER ERİŞİM SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Bu tarz durumlarda ise kullanıcıların tarayıcı ve uygulama önbelleklerini temizlemeleri, sorunun çözümüne imkan tanıyabiliyor.

TWİTTER'DA ERİŞİM SORUNU

Elon Musk Twitter üzerinden yaptığı açıklamada geçici sınırlama getirdiklerini belirterek alınan kararları duyurdu:

- Doğrulanmış hesaplar günde 10000 gönderi okumakla sınırlıdır
- Doğrulanmamış hesaplar günde 1000 gönderiye kadar
- Günde 600'e kadar yeni doğrulanmamış hesaplar