Ertuğrul Sağlam: Seri yakalamalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak seri yakalamaları gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi 17 Şubat 2012, 00:00 Güncelleme 17 Şubat 2012, 16:33
Ertuğrul Sağlam: Seri yakalamalıyız

İÇİNDEKİLER

Sağlam, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, 20 Şubat Pazartesi saat 20.00'de oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirdi. Geçen hafta Manisaspor karşısında alınan 3 puanın ardından bu maçın öneminin daha da artığını belirten Sağlam, "Geçtiğimiz hafta Manisaspor karşısında deplasmanda alınan 3 puanın ardından seri yakalamak adına bu müsabakadan da galip ayrılmak istiyoruz." dedi.

Başarılı teknik adam, şöyle devam etti: "Geçen hafta aldığımız galibiyetin ardından seri yakalama adına bu maçın önemi daha da arttı. Bu maçtan alınacak 3 puan bizi play-off grubuna bir adım daha yaklaştıracak. Futbolcularımızın da bu işin bilincinde olmaları daha fazla sorumluluk almalarını sağlıyor. Bu hafta oynayacağımız müsabakada taraftarlarımızın Atatürk Stadı'nı doldurarak bizleri her zamanki gibi coşkuyla desteklemelerini istiyoruz. Bizde sahaya futbolun doğrularını yansıtarak taraftarımızında desteğiyle bu müsabakadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz."