Şimdi hedefte Dos Santos var!

Giriş Tarihi 19 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2011, 17:51
Şimdi hedefte Dos Santos var!

İÇİNDEKİLER

Ligin ikinci yarısı için forvet bölgesini güçlendirmeyi hedefleyen Bursaspor, Glasgow Rangers'dan Kenny Miller'in transferini büyük ölçüde bitirirken, gündemine şimdi de Macaristan takımlarından Videoton FC'de forma giyen Brezilyalı Andre Alves Dos Santos'u aldı.

Macaristan Soproni Liga'da 16 maçta en yakın rakibinin 7 puan önünde 36 puanla ilk sırada yer alan Videoton FC'de forma giyen Dos Santos, bu sezon takımı adına rakip fileleri 3'ü penaltıdan olmak üzere 14 kez havalandırdı.
Macaristan'ın köklü kulüplerinden biri olan Videoton FC'de 1999 yılından beri forma giyen 28 yaşında, 1,80 boyunda ve 79 kilo olan Dos Santos'un, Bursaspor'a, Türkiye'deki sorumlu menajerleri Ayhan Kurtuluş ve Rıdvan Özkan tarafından önerildi.

Ayhan Kurtuluş, Dos Santos'un tranfseriyle ilgili Bursaspor yönetimi ile görüştüklerini belirterek, "Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma zemini oluştuğunda oyuncuyu hemen Bursa'ya davet edeceğiz" dedi.

Brezilyalı oyuncunun maliyetinin uygun olduğunu da dile getiren Kurtuluş, bu oyuncuyu Türkiye'de Bursaspor'un dışında başka kulüplerin de istediğini savundu.

Bursaspor, Dos Santos'un yanı sıra Sparta Prag takımında forma giyen Fildişili golcü Bony Wilfried ile de ilgileniyor.