Galatasaray'da ayrılık! Elias Jelert Le Havre'ye kiralandı
Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken kadrodan ayrılan bir isim daha belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, Elias Jelert Kristensen'in Fransa temsilcisi Le Havre'a kiralandığını resmen duyurdu.
Galatasaray, Danimarkalı futbolcunun 2026-2027 sezonunun sonuna kadar Le Havre forması giyeceğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar ile Fransız ekibi arasında oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşma sağlandı.
Elias Jelert geçen sezon da kiralanmıştı
GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA
Galatasaray, transferi kamuoyuna yaptığı açıklamayla duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, profesyonel futbolcusu Elias Jelert Kristensen'in 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda Le Havre ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
Böylece Jelert'in yeni sezonda Galatasaray kadrosunda olmayacağı ve kariyerini Fransa'da sürdüreceği kesinleşti.
2026-2027 SEZONUNU FRANSA'DA GEÇİRECEK
Yapılan anlaşmaya göre Elias Jelert, sezon boyunca Le Havre'ın başarısı için mücadele edecek. Transferin kiralık olarak gerçekleşmesiyle birlikte oyuncunun Galatasaray ile olan bağı sürecek.
