Sow'dan 'Galatasaray' itirafı

Moussa Sow, Benfica maçının ardından konuştu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Sow'dan 'Galatasaray' itirafı
Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, yakaladıkları fırsatı değerlendiremediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica'nın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Sow, üzgün olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Amsterdam'da olmayı çok istiyorduk. Bunun için fırsat yakaladık, ama başaramadık. Herkes elinden geldiğince mücadele etti. Sınıf atlamak için finale çıkmayı başaramadığımızdan dolayı üzgünüm."

Senegalli futbolcu, Süper Lig'le ilgili de şunları söyledi:

"Galatasaray'ı bu saatten sonra yakalamamız zor. Artık tek bir hedef olarak Türkiye Kupası kaldı. Bu kupayı alıp taraftarlarımızı sevindirmek, en azından bir kupa hediye etmek istiyoruz." Diğer futbolcular ise açıklama yapmazken, sarı-lacivertli oyuncular çok üzgün bir şekilde Luz Stadı'nı terk etti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler