Galatasaray'da bir ayrılık daha! Üçüncü kez kiraya gidiyor

Kerem Demirbay'ın ardından Galatasaray'da ayrılacak ikinci isim Halil Dervişoğlu oluyor. 25 yaşındaki forvet, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a kiralanmak üzere. Taraflar son detayları görüşüyor.

Giriş Tarihi:
Galatasaray'da bir ayrılık daha! Üçüncü kez kiraya gidiyor

2023 yılında Brentford'dan bonservisiyle transfer edilen Halil Dervişoğlu, Galatasaray kariyerinde beklenen çıkışı yapamadı. Daha önce 1.5 sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen milli futbolcu, son olarak Hatayspor ve Gaziantep FK'da kiralık forma giymişti.

YİNE KİRALIK GİDİYOR

Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanan Halil Dervişoğlu için bu yaz da kiralık ayrılık kapıda. Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Halil'i 1 yıllığına kiralamak için resmi teklifini sundu.

Tarafların son pürüzleri gidermeye çalıştığı ve transferin kısa süre içinde açıklanacağı ifade ediliyor. Oyuncunun da teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

18 GOLDE ADI VAR

Halil Dervişoğlu, Süper Lig kariyerinde şimdiye dek 94 maça çıktı, bu süreçte 10 gol ve 8 asist üretti. Genç yaşına rağmen geniş lig tecrübesine sahip olan Halil, Çaykur Rizespor'un hücum hattında önemli bir alternatif olacak.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler